Günes szelep

A GÜNES márkájú szelepek, szelepvezetők és szelepfészkek gyártása több, mint 50 évvel ezelőtt kezdődött Törökországban egy családi vállalkozás keretében. Azóta az egyik legkiemelkedőbb szelep gyártóvá vált a GÜNES vállalat.

 

A fejlődés alapja:

  • 1. a folyamatos technológiai fejlesztés,
  • 2. a kiváló német és olasz alapanyagok
  • 3. a minden részletre kiterjedő minőségellenőrzés
  • 4. a minőségi tanusítványok: ISO 9001:2008 és DIN 17480 
 
 
  
 
    

A GÜNES szelepgyár székhelye a török nehézipar fellegvárában, Konyában található. A gyártás jelenleg 28 000 m2-en folyik. A nagy gyártási kapacitásnak mellett, igen széles termék palettával rendelkezik a GÜNES. A szelepek mellett szelepvezetők és szelepfészkek is részét képezik a kínálatnak. A típusok között találhatók alkatrészek személy és teherautókhoz, valamint munkagépekhez. Néhány példa a legjáratosabbakra: AUDI, BMW, FORD, OPEL, RENAULT, PEUGEOT, DAF, MERCEDES, SCANIA, VOLVO, KHD, PERKINS.

A GÜNES számára fontos a korszerű gyártás technológia és gyártósorok használata. Időről időre komoly beruházásokat hajtanak végre, így mostanra a gyártás közel 100%-ban már automata CNC megmunkáló gépekkel, robotokkal történik. Ezzel szemben a minőség ellenőrzés még a mai napig kézi munkaerővel történik minden egyes legyártott szelep esetében.


A GÜNES kizárólagos magyarországi képviselője a NOVOPOLMA Kft.

Kérjük, keresse a GÜNES szelep és szelepvezető kínálatát a NOVOPOLMA Kft-nél.

A teljes termékkínálat megtalálható a NOVOPOLMA Kft. Hengerfej alkatrész katalógusában - HK17 - melyet viszonteladóknak, műhelyeknek és szervizeknek kérésre ingyen küldünk postán.

Érdeklődjön telefonon: 06 1 382 0550!